|
kiedy drugie dziecko? |
| kiedy drugie dziecko? po pierwszym... |
| rok |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 lata |
|
50% |
[ 1 ] |
| 3 lata |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 lata |
|
0% |
[ 0 ] |
| więcej |
|
50% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 2 |
| Wszystkich Głosów: 2 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
zuza
Junior

|
Wysłany: 2009-10-11, 22:31 kiedy drugie dziecko?
|
|
|
temat powoli dojrzewa mi w głowie i myślę kiedy powiemy sobie "staramy się o dziecko" ale oczywiście tysiące do przemyślenia spraw
dziewczyny, kiedy zdecydowałyście się /lub macie zamiar/ na drugie dziecko???
pozdrawiam
zuza |
|
|
|
 |
qbat9
Junior

|
Wysłany: 2009-12-27, 22:38 Re: kiedy drugie dziecko?
|
|
|
| zuza napisał/a: | temat powoli dojrzewa mi w głowie i myślę kiedy powiemy sobie "staramy się o dziecko" ale oczywiście tysiące do przemyślenia spraw
dziewczyny, kiedy zdecydowałyście się /lub macie zamiar/ na drugie dziecko???
pozdrawiam
zuza |
witam rowniez jestem na etapie rozmyslan, moja coreczka ma prawie 4 latka i chyba najwyzsza pora aby miala jakies towarzystwo. jednak mam mnostwo obaw m.in odklejanie sie siatkówki w oku, jak ktoś miał podobny problem to niech pisze? |
|
|
|
 |
zuza
Junior

|
Wysłany: 2010-01-18, 01:32
|
|
|
cześć
rzeczywiście szkoda, że forum jet mało odwiedzane, może z czasem się poprawi, teraz większość ludzi jest ogromnie zabiegana
co do powiększenia rodziny to obawy chyba zawsze są, chociaż u ciebie trudniejsze do przezwyciężenia bo zdrowotne
myślę, że ci już byłoby łatwiej bo córcia ma swoje "życie" ;) - pewnie chodzi do przedszkola lub jakieś zajęcia poza domem |
|
|
|
 |
karol!na
Junior

|
Wysłany: 2010-01-18, 19:14
|
|
|
| ja dawniej tak sobie myslalam, ze chcialabym roznice wieku ok 4 - 5 lat. Teraz okazuje sie, ze nie tak latwo w ogole zajsc w ciaze.. wiec jesli sie uda w koncu, to pewnie pozniej nie bedziemy dlugo odwlekac. Chociaz zycie wszystko zweryfikuje.. |
|
|
|
 |
Kinga
Bywalec

|
Wysłany: 2010-03-23, 12:57
|
|
|
cześć
masz już Karolina dziecko? w jakim wieku?
u mnie na razie zastój w temacie, postanowiłam dać sobie trochę czasu na odbudowanie sił w końcu opiekować się dwójką to już niezłe wyzwanie |
_________________ pozdrawiam Kinga
 |
|
|
|
 |
|
|